Let’s talk about stress, baby!

Deelnemers zullen in deze vier uur durende workshop, middels interactieve opdrachten en activiteiten, ontdekken wat stress voor hen betekent en hoe zij hier beter mee om kunnen gaan. Door het gesprek over stress aan te gaan wordt het taboe doorbroken. Iedereen ervaart stress, er is dus niets om je voor te schamen. Als we erover mogen praten kunnen we elkaar helpen en de nodige verandering in onze overstresste maatschappij gaan maken!   

Een workshop waarin dit serieuze onderwerp op een interactieve en leuke manier wordt behandeld. Na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers twee after-mails met een herhaling van de behandelde stof en aanvullende opdrachten en/of oefeningen.

Doel van de workshop
 

  • Deelnemers leren waar stress vandaan komt en hoe zij hier mee om kunnen gaan

  • Deelnemers leren wat hun oorzaken van stress zijn

  • Deelnemers zullen ervaren hoe je je stresslevel kunt verlagen en lopen de deur uit met een persoonlijke anti-stress aanpak
     

Het aangaan van stress en weten wat je hiertegen kunt doen zal op termijn, met voldoende aandacht en ondersteuning, bijdragen aan het voorkomen van uitval door langdurige (werk)stress.

Stress
 

Stress is een onderwerp waar nog steeds een taboe op lijkt te rusten. Het is ook één van de redenen dat mensen geen hulp inroepen of de signalen van stress onvoldoende serieus nemen. Dat kan vervelende en vergaande consequenties hebben, zowel voor de werknemer als voor de werkgever. Dit is waar TCOYS een rol speelt.

de workshopleider
 

Anouk, de oprichtster van Take Care of Your Selfie, weet als geen ander hoe je een veilige omgeving creëert waar ervaringen gedeeld mogen worden.

Anouk heeft een achtergrond in de financiële sector. In haar laatste functie kreeg zij een burn-out. Na een periode van waardevolle lessen en ervaringen besloot zij haar eigen onderneming te starten waar haar skills en warme persoonlijkheid elkaar ontmoeten en versterken. Haar eigen burn-out is de grootste inspiratie geweest om TCOYS te starten. “We kunnen burn-outs voorkomen als we het gesprek hierover aangaan en mensen de juiste tools en ondersteuning bieden.”

Investering
 

Workshop: EUR 750* 

Maximaal aantal deelnemer: 25
*Inclusief: voorbereiding, materiaal en twee after-mails

Exclusief: Reiskosten en BTW 

In-house mentoring is een aanvullende en geadviseerde service. Deelnemers blijven op deze manier bewust van hun stresslevel en krijgen de juiste tools om hiermee aan de slag te gaan.  

review
 

"During MCI Health Month, Anouk facilitated a session with regards to a healthier way of working and managing stress. Her presentation resonated to many employees and they left the session wanted more. The added value of her story for MCI employees was the way it is being told, personal but with a corporate touch. I would definitely recommend working together with Anouk on a mindful program within your company." - Lara Gavrilovic, MCI The Netherlands

Foto: Rachel Ecclestone

“Fijne en open energie waar iedereen zichzelf mag zijn en zich kwetsbaar kan opstellen.”

WHAT PEOPLE SAY

—  Marjolein, Amsterdam

Take Care of Your Selfie | Andries Copierstraat 102, Amsterdam |  +31 (0)6 14 06 87 73 | info@takecareofyourselfie.nl

© 2020 Take Care of Your Selfie