Contact

Andries Copierstraat 102

1061SE Amsterdam

​​

Tel: 06 14 06 87 73

 

info@takecareofyourselfie.nl

KvK 74546627

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Spotify Icon
About Us

Take Care of Your Selfie (TCOYS) werd in februari 2019 opgericht door Anouk Schaap.

 

Zij leefde jaren een onbewust en door angst gedomineerd leven. Na een periode van herstel begon zij met het delen van haar persoonlijke verhaal, veel millennials herkende zichzelf in haar verhaal. Anouk besloot om zich te gaan verdiepen in alle onderwerpen die samenhangen met self-care en begon haar ondernemersavontuur met het schrijven voor Bedrock Magazine en het geven van workshops bij De Bewustzijn School.

 

Haar droom en missie zijn werkelijkheid geworden: het creëren van een self-care platform. Een plek waar jij wordt geïnspireerd, geïnformeerd en geactiveerd om voor jezelf te zorgen. 

Door goede self-care leer je jezelf steeds beter kennen, word je krachtiger en zelfverzekerder. Van daaruit kun je anderen op jouw authentieke manier inspireren en helpen. Breek los van overtuigingen en verwachtingen van jezelf die je niet (meer) dienen. Maak de keuzes die jou gelukkig maken. Wees wie je bent zonder bevestiging van iemand anders, geloof in jezelf.

​De inspiratie krijg je via interviews met levenskunstenaars, blogs, challenges, podcasts en self-care guides met events en workshops (momenteel alleen in Amsterdam). Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van de laatste tips en tricks, nieuwe online programma's en TCOYS activiteiten.

Anouk is tevens te boeken als spreker en geeft workshops en trainingen binnen bedrijven. Soho House en MCI The Netherlands waren de eerste afnemers van het aanbod. Het complete zakelijke overzicht tref je hier

 

Wil je 1-op-1 aan de slag met Anouk? Stuur dan een mailtje