Zoeken

Self-care Guide - Amsterdam

Bijgewerkt: 19 jan 2020

Maandelijks inspireren we jou met verschillende self-care activiteiten, zorgvuldig geselecteerd door het Take Care of Your Selfie team. Hier lees je onze tips voor de maand Januari.


Iedere woensdag en zondag: Salsa dansen

Als je de basispassen van salsa en/of bachata onder de knie hebt kun je los op de dansvloer van De Kroon. Dansen heeft een enorm positieve invloed op je gemoedstoestand, het werkt stressverlagend en je wordt er fitter van. Vamos?!


Toegang is gratis!


Als je eerst op les wilt hebben we twee geweldige (salsa)dansscholen voor je:


8 januari: Learn to Meditate Introductory Talk

Heb jij altijd al willen leren mediteren? Neem dan deel aan deze inleidende cursus. Je leert een op mantra gebaseerde techniek. Je leert wat stress is en welke rol meditatie daarin kan spelen. Je leert het verschil tussen meditatie en mindfulness.

Het team van Take Care of Your Selfie is groot fan van mediteren en de resultaten daarvan. Dit event vindt plaats bij het prachtige Bluebirds. Toegangstickets boek je hier.


12 januari: Lightyear 2020

Er wordt gezegd dat januari een krachtige periode is om jouw potentie en plannen voor het nieuwe jaar te gaan ontdekken. Tijdens dit event staat de vraag “wat wil het leven van mij?” centraal en word je begeleid door Juno Burger, Tijn Touber en Wessel Paternotte.


Het event wordt georganiseerd door Inner Peace en Stadsverlichting. Meer informatie en tickets vind je hier.


12 januari: Mindful silent meditation retreat

Wat me-time, jezelf even unpluggen, een stapje terug doen en de stilte opzoeken. Dat alles vind je tijdens dit mini silent-retreat. Een silent retreat heeft al tijden onze aandacht, maar toch klinkt het vrij intens om direct op een 10-daagse silent retreat te gaan. Een mini-retreat is de perfecte manier om kennis te maken met dit fenomeen.


Dit event vindt plaats in Haarlem. Meer informatie en toegangstickets vind je hier.


15 januari: Sunrise Breathwork Session at ADAM Tower

De ochtend beginnen op een prachtige locatie met geweldig uitzicht en begeleid worden in een meditatie en ademhalingsoefeningen. Een betere start van de dag bestaat niet! Wij zijn erbij, jij ook?


Toegangstickets zijn beperkt en boek je hier.


21 januari: Visie en doelen stellen met Lululemon

Het maakt niet uit waar je naartoe wilt, met doelen kom je er. Wat zijn jouw dromen en doelen? Waar krijg jij de kriebels van? Het begin van een nieuw jaar is het uitgelezen moment om nieuwe doelen te stellen of je oude doelen aan te passen. Tijdens deze avond ontdek je jouw visie en krijg je tools aangereikt om deze visie werkelijkheid te maken.


Toegangstickets zijn gratis, reserveren doe je hier.


23 januari: Een avond voor jezelf, onder mannen

(alleen voor mannen)

Wij zijn enorm geraakt door de documentaire "The Mask You Live In" op Netflix. De voornaamste reden dat we een event speciaal voor mannen op de agenda hebben gezet. Deze avond is een avond onder mannen, goede gesprek te voeren, prikkelende vragen te bespreken en uitdagende oefeningen te doen zonder dat het te spiritueel wordt.


Toegangstickets boek je hier.


Dit artikel is geschreven door Anouk Schaap.

43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven