self-care podcasts 

De gast van deze episode is Shanti Schiks. ZIj schreef een boek over zelfliefde: de kracht van zelfliefde.

Anouk en Shanti spreken over wat zelfliefde voor hen uit bestaat en hoe zij dit toepassen. Wat de kracht van zelfliefde is 

Hoe zorg jij voor jezelf wanneer je single bent?  Hoe zorg jij goed voor jezelf in een relatie? Hoe vind je de juiste partner? 

 

Anouk en Gabriel delen hun visie op dit interessante onderwerp. 

Durf jij helemaal jezelf te zijn of verschuil je achter een masker? Het afnemen van je masker betekent om je open en kwetsbaar op te stellen, dat is niet gemakkelijk. Als je het eenmaal hebt gedaan, kun je je echter niet voorstellen dat je het niet eerder deed.

Tijdens deze podcast spreekt Anouk met Pascal. Beide stellen zich kwetsbaar en open op, delen tips en tricks en nodigen je uit voor een challenge!

Weet jij waar jouw grenzen liggen? En hoe geef je die vervolgens aan? Het kennen van jouw grenzen geeft richting en zorgt dat je jouw energie beschermt en hoog kunt houden. 

 

Anouk en Gabriel spreken over het stellen van grenzen, wat het voor hen inhoudt en delen zij tips en een opdracht.

Het is nogal een beladen onderwerp, je 'purpose' vinden. Anouk en Gabriel hebben er een mooi en luchtig gesprek over. Wil jij weten hoe jij jouw purpose vindt? Luister dan naar alle tips en ervaringen van Anouk en Gabriel en ga het toepassen in jouw leven. 

Take Care of Your Selfie | Andries Copierstraat 102, Amsterdam |  +31 (0)6 14 06 87 73 | info@takecareofyourselfie.nl

© 2020 Take Care of Your Selfie