Over ons

 

Take Care of Your Selfie is in 2019 opgericht door Anouk Schaap. Vanuit eigen ervaring weet Anouk hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn op je werk. Een aantal jaar geleden kreeg zij namelijk zelf een burn-out. 

Gelukkige werknemers zijn een bakermat voor je bedrijf; ze zijn effectiever en productiever, kunnen beter samenwerken, worden meer gewaardeerd, zijn creatiever en melden zich minder vaak ziek. Maar als jij of je werknemers niet niet gelukkig zijn, kan dat veel stress opleveren. Voortdurende werkstress leidt ertoe dat je hier niet meer van kan loskomen.

Vanuit dit gedachtengoed is Take Care of Your Selfie ontstaan. Wij bieden
interactieve workshops en coachingstrajecten aan om stress en burn-outs te verminderen en (werk)geluk te vergroten. 

in-company-workshops.jpg

onze klanten

over-ons

Naast de workshops en coachingstrajecten, is er een online magazine. Onze werkcultuur is er vaak niet op ingericht om even een moment voor onszelf te nemen, terwijl self-care zo belangrijk is. In het online magazine informeren, inspireren en activeren we jou om goed voor jezelf te zorgen door middel van blogs, interviews, leestips en podcasts. Thema’s als stress, burn-out, (werk)geluk en self-care staat hierin centraal.   

 

Benieuwd naar de workshops en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, of wil je graag een individueel coachingstraject starten? Neem dan contact met ons op! 

 

We zijn gevestigd in Amsterdam maar werken landelijk. Onze workshops en coachingstrajecten kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels of Frans

 

 

Fotografie: © Rachel Ecclestone

Take Care of Your Selfie | Andries Copierstraat 102, Amsterdam |  +31 (0)6 14 06 87 73 | info@takecareofyourselfie.nl

© 2020 Take Care of Your Selfie