top of page
takecareofyourselfie-over-ons-anouk-scha

over ons

LEES HIERONDER VERDER

OVER ons

takecareofyourselfie-anouk-schaap.jpg

Wil jij stress en burn-out klachten verminderen, en (werk)geluk vergroten? Dan ben je op het goede adres! Take Care of Your Selfie biedt interactieve workshops en coachingstrajecten aan, aangepast naar jouw wensen. 

Take Care of Your Selfie is in 2019 opgericht door Anouk Schaap. Vanuit eigen ervaring weet Anouk hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn op je werk. Een aantal jaar geleden kreeg zij namelijk zelf een burn-out. 

Het idee voor Take Care of Your Selfie ontstond toen Anouk voor Home 4 All op Lesbos, Griekenland werkte.

Een plek van wanhoop, maar ook zoveel liefde. Waar je jezelf vergeet want er is oneindig veel te doen, oneindig veel mensen om te helpen. Daar leerde ze hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen zodat je op een duurzame manier voor anderen kunt zorgen.

Anouk volgt op dit moment de opleiding Stress en Burn-out Coach bij instituut Sonnevelt. 

omgaan met stress

Goed voor jezelf zorgen is ook van groot belang op de werkvloer. Gelukkige en gezonde werknemers zijn effectiever en productiever, kunnen beter samenwerken, zijn creatiever en melden zich minder vaak ziek. Maar als jij of je werknemers niet gelukkig zijn, kan dat veel stress opleveren.

Een beetje stress is niet erg. Maar als je lichaam een lange tijd wordt blootgesteld aan stress, dan blijft het stresshormoon cortisol in je bloed verhoogd. Dat is slecht voor het immuunsysteem. Het onderdrukken van je immuunsysteem leidt ertoe dat je vaker ziek bent en je productiviteit afneemt. 

Doormiddel van onze workshops en coachingstrajecten leer je wat stress is, waar stress vandaan komt en hoe je om kan gaan met stress. 

Naast de workshops en coachingstrajecten, is er een online magazine.

Onze werkcultuur is er vaak niet op ingericht om even een moment voor onszelf te nemen, terwijl self-care zo belangrijk is. In het online magazine informeren, inspireren en activeren we jou om goed voor jezelf te zorgen door middel van blogs, interviews, leestips en podcasts. Thema’s als stress, burn-out, (werk)geluk en self-care staat hierin centraal.   

takecareofyourselfie-over-ons-online-mag

Benieuwd naar de workshops en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, of wil je graag een individueel coachingstraject starten? Neem dan contact met ons op! 

 

We zijn gevestigd in Amsterdam maar werken landelijk. Onze workshops en coachingstrajecten kunnen zowel online- als offline gegeven worden in het Nederlands, Engels of Frans

takecareofyourselfie-over-ons.jpg

ONZE samenwerkingen

takecareofyourselfie-growthcircle
takecareofyourselfie-soho-house-amsterdam
takecareofyourselfie-appel-catering
takecareofyourselfie-mci-amsterdam
takecareofyourselfie-bedrock-magazine
takecareofyourselfie-mintcourse
bottom of page