bedrock-anouk-schaap-takecareofyourselfie

bedrock magazine

Bedrock is het online magazine voor een bewuste en gezonde levensstijl. De pijlers zijn simpel: mind, body en better world. Op Bedrock vind je dagelijks informatie en inspiratie die je verder helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Anouk blogt regelmatig voor Bedrock Magazine. Onderwerpen als stress, burn-out, self-care en zelfontwikkeling komen veelvuldig aan bod. 

Lees hier de blogs van Anouk. 

beautify

Beautify is hét online lifestyle magazine voor de twenty-something vrouw die alles uit het leven wil halen. Elke dag verschijnen er artikelen over reizen, liefde, geluk, vriendschap en voeding. In november 2019 publiceerden zij een blog van Anouk dat eerder is verschenen op Bedrock Magazine.


Lees hier het blog over de mooiste lessen die je van je burn-out leert. 

beautify-anouk-schaap-takecareofyourselfie
de-bewustzijnschool-anouk-schaap-takecareofyourselfie

de bewustzijn school​

De Bewustzijn School biedt Extraordinary Education, gebaseerd op Mind, Body & Spirit. Anouk heeft bij de Bewustzijn School diverse workshops gegeven waarin deelnemers aan de slag gingen met 

overtuigingen die niet meer dienen en leerden vertrouwen op hun intuïtie om van daaruit nieuwe keuzes te maken. De workshops werden gewaardeerd met een 9.8! 

Daarnaast heeft Anouk blogs geschreven over self-care.
Lees
hier het blog over goede self-care als onderdeel van je leven.
Lees
hier het blog met vijf self-care tools voor meer empowerment.

Lees hier het blog over grenzen stellen als self-care tool. 

seasandstories​

Seasandstories is een platform voor bewuste groei, opgericht door Michelle Dingemanse. Vernieuwers en creatievelingen worden samen in een ruimte gebracht waar de barrières  doorbroken worden. Samenkomen om een nieuwe kijk op de wereld te ontwikkelen. Een wereld waarin nieuwe inzichten en ontwikkelingen ontstaan. 

Lees hier het interview met Anouk. 

seasandstories-anouk-schaap-takecareofyourselfie
stepping-forward-anouk-schaap-takecareofyourselfie

stepping forward​

Stepping Forward is een sociaal maatschappelijk betrokken onderneming waar Veronika Nab de founder van is. Als ervaringsdeskundige en professional heeft zij meer dan 10 jaar ervaring met het coördineren en uitvoeren van community buildingsprojecten gericht op verbinding en zelfredzaamheid, het ontwikkelen van trainingen & coaching voor individuen en sociaal maatschappelijke organisaties.
 

Lees hier het interview met Anouk.