Alle verandering start bij bewustzijn

Ongeacht het onderwerp van de coaching sessie, is bewustzijn een thema dat altijd centraal staat. Bewustzijn is de start van alle verandering. De verandering kan liggen op het beeld dat jij van jezelf hebt, een gewenste verandering op gebied van werk of een verandering in hoe jij je voelt.

Jij bepaalt het doel waar we in het traject naartoe werken, ik ben er om jou bewust te maken van jouw gedachten en overtuigingen die dit doel belemmeren. Na de bewustwording van deze overtuigingen kun jij deze veranderen. Nieuwe overtuigingen leiden naar nieuwe acties en ervaringen. 

Lees verder

Binnen deze verandering kan er weerstand opkomen of kun je emoties ervaren die je liever niet ervaart. Tijdens onze samenwerking leer je hoe je met deze weerstand en emoties kunt doorgaan en kunt inzetten in jouw groei. 

DRIE MAANDEN PROGRAMMA

Heb jij...
Het verlangen om beter in je vel te zitten, van baan te verwisselen of de negatieve gedachten over jezelf in te wisselen voor positieve en liefdevolle gedachten? En ben jij er helemaal klaar voor om er nu mee aan de slag te gaan? 
Tijdens het drie maanden traject werken we naar jouw doel en beloof ik je dat jij groeit in zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en eigenwaarde. 

Lees verder

en WIL JIJ...
  • Groeien in zelfvertrouwen en eigenwaarde?

  • Inzicht in jouw belemmerende overtuigingen?

  • De tools om deze overtuigingen aan te pakken?

  • Jouw grenzen ontdekken en delen met de buitenwereld?

  • Vertrouwen op alle keuzes die jij maakt?

takecareofyourselfie-anouk-schaap.jpg

het programma

coaching
sessies

We plannen om de twee weken een sessie van 90 minuten oftewel zes sessies in totaal.

De sessies vinden online plaats.

wekelijks
contact

Op maandag hebben we contact via WhatsApp om jouw weekdoel(en) te bespreken. Op vrijdag bespreken we kort hoe jouw week is verlopen.

ondersteuning

Je kunt mij tussen de sessies door WhatsApp bereiken voor support of vragen. Daarnaast ontvang je meditaties die jouw proces ondersteunen.

kosten

€ 899,00 incl. BTW

Betaling in drie termijnen mogelijk.

Heb jij van jouw bedrijf een persoonsgebonden budget? Dan kun je dit inzetten voor dit traject. 

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

 

  • Een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of online) van 90 minuten waarin we onderzoeken of we samen gaan werken

  • Zes 1-op-1 gesprekken (telefonisch of online) van 90 minuten 

  • Wekelijks contact

  • Ondersteuning via WhatsApp tussen de sessies door

  • Het e-book: de Ultieme Anti-Stress Gids

takecareofyourselfie-boekentips-anouk-sc
wie ben ik?
 
Het coachen is ongeveer 10 jaar geleden begonnen tijdens mijn eerste leidinggevende functie. Sindsdien heb ik veel mensen begeleid en gecoacht, op de werkvloer, via mijn eerste bedrijf Take Care of Your Selfie. Ik wilde me graag verdiepen in stress, officieel ben ik stress en burn-out coach. In mijn ogen is stress tegenwoordig een resultaat van gedachten gebaseerd op angst. Op basis van deze gedachten maak je keuzes die eigenlijk niet van jou zijn maar op wat jij denkt dat de buitenwereld van jou verwacht. In mijn coaching gaan we dus met name aan de slag met het trainen van jouw bewustzijn, op zowel mentaal als lichamelijk vlak. Vanuit dat bewustzijn kun je naar jezelf en jouw intuïtie luisteren en wordt de stem van de buitenwereld steeds zachter. 

wat zeggen de coachees?

“Anouk heeft mij langere tijd gecoacht. Hierbij heb ik, met de input van Anouk, mezelf flink kunnen ontwikkelen. Door de coaching van Anouk ben ik als persoon veranderd en ben ik bewuster naar dingen gaan kijken. Voor mij als persoon heeft het gezorgd voor rust en een heldere blik op dingen. Ze heeft ondersteunt, maar ook kritisch laten kijken naar mezelf. Ik zou de coaching van Anouk beschrijven als: duidelijk, professioneel, maar zeer persoonlijk.''

- Wesley -